Ezt a hirdetést archiválták.

Budaörsön 1022m2-es PANORÁMÁS telken 3 generációs családiház jelenleg is működő étteremmel eladó

Budaörs
5 éve, 7 hónapja

Hasonló hirdetések

  • Eladó Ház, Budaörs
    Budaörs, Hold utca
    Eladó a Budai parkerdő szélén Budaörsön, teljes panorámával Budaörs-Törökbálintra, 660 m2-es hasznos területtel rendelkező 2002-ben épített dupla nappali + 8 szobás családi ház.Az 1000 m2-es telken lévő 3 emeletes (4 szintes), 38 porotherm téglából, ...
    • Eladó ház, Lakás - Budaörs
    1 napja, 9 órája
    375 000 000 Ft
  • Eladó lakás, Budaörs
    Budaörs, Mátra utca
    PANORÁMÁS LAKÁS, KIVÁLÓ MINŐSÉG Nappali + 2 hálószobás belső kétszintes, első emeleti lakás, 4 lakásos társasházban. A nappaliból leválasztva plusz hálófülke kialakítható, így 2 gyermekes családoknak is ideális. Kialakítása modern, igényes, konyhája ...
    • Eladó ház, Lakás - Budaörs
    1 napja, 10 órája
    105 900 000 Ft
  • Eladó Ikerház, Budaörs, Kertváros, 90nm, 69900000 Ft
    Budaörs, Kertváros
    Családok, befektetők figyelem! Budaörs csendes, de a központhoz közeli, kertvárosi részén eladó egy földszint+ tetőtér kialakítású ikerház fél, amely 90 m2 lakóterülettel rendelkezik, egy 981 m2-es telken! Az eladó házrész az utcafronthoz képest hátu...
    • Eladó ház, Lakás - Budaörs
    1 napja, 11 órája
    69 900 000 Ft
  • Eladó Társasházi lakás, Budaörs, Városközpont, 553nm, 520000000 Ft
    Budaörs, Városközpont
    Szerkezetkész társasház Budaörsön 3 lakás és egy vagy több kereskedelmi egység kialakítása is lehetséges A környéken végig parkolóhelyek vannak kialakítva, a parkolás itt ingyenes és nem korlátozott időtartamú. A telek központi fekvése miatt nagyon j...
    • Eladó ház, Lakás - Budaörs
    1 napja, 11 órája
    520 000 000 Ft
  • Eladó Sorház, Budaörs, Törökugrató, 110nm, 139900000 Ft
    Budaörs, Törökugrató
    Ennél az ingatlannál már nincs szükség drága napelemek rendelésére és gázszámlát sem fog kapni, viszont élmény lesz az élete ebben a modern, vadonat új, korszerű technológiával készült ingatlanban. Elhelyezkedése: Budaörs, Törökugrató, természetvédel...
    • Eladó ház, Lakás - Budaörs
    1 napja, 11 órája
    139 900 000 Ft
  • Hirdetés ID: MAXAPRÓ-4318334
  • Kategória: Ingatlan
  • Alkategória: Eladó ház, Lakás
  • Hálószobák: 9
  • Alapterület (m²): 340
  • Hirdetés típusa: Kínál
  • Hirdető típusa: Cég / Szakember
Leírás
Budaörsön forgalmas főútvonal mentén a Törökugratónál, 1022 m2-es telekkel rendelkező, 300 m2 összterületű + kerthelyiség, 1996-óta étteremként működő és jelenleg is üzemeletett, vendéglő és családi ház eladó.
A családi ház része az ingatlannak jelenleg 3 generáció által lakott, de alkalmas lehet akár 3 apartmanos panziónak is, amelyek egymástól elkülönítve külön bejáraton keresztül közelíthetők meg. Az épület részben alápincézett (kb. 20 m2).

Az emeletről csodálatos panoráma nyílik a budaörsi dolomitokra. A földszinten pedig az étterem működik kerthelyiséggel és grill terasszal. A teljes épület két részletben épült.
Az 1995-ben készült épület, 110 m2-es alapterületű, 2 szintes (földszint és tetőtér). A földszinten került megépítésre az étterem rész vendég térrel, bárpulttal, nagy téliesített terasszal ahol egy kemence és grill rész is kialakításra került. Valamint minden előírásnak (HACCP, stb...) megfelelő konyha és kiszolgáló terek, személyzeti öltöző, mosdó a nyersanyag beszállításhoz szükséges hátsó bejárat, külön férfi és női vendég mosdók, iroda is megtalálható itt.

Az emeleten nagy nappali, 3 hálószoba, konyha-étkező, fürdőszoba, WC és két panorámás terasz található (egy fedett és nyitott).
A másik lakrész 1975-ben épült szintén téglából, 2 szintes + pince. Akár 2 generáció számára is alkalmas vagy 2 panziónak kiadható. A földszinti rész 70 m2, nappali konyha 2 szoba, fürdőszoba-WC. A tetőtéri galériába vezető lépcsőn feljutva 2 háló, fürdőszoba-WC, helyiséget találunk és a nappaliból nyíló erkélyt (konyha kialakítására is van lehetőség).

A teljes épület fűtéséről gáz üzemű cirkó kazán gondoskodik.
Az udvarban 6 gépkocsi számára biztosított a kényelmes parkolás lehetősége. Az utcai közterületen az ingatlan előtt további 6 ingyenes parkoló hely került kialakításra.
Jelenlegi funkcióján kívül számos más tevékenységre is alkalmassá tehető. Kialakítható belőle akár több lakás, nagyobb iroda és bemutatóterem, családi napközi, magánóvoda és bölcsőde stb...

Elhelyezkedésének köszönhetően remek adottságokkal rendelkezik. Tömegközlekedés, nagy bevásárló központok, M7-es, M1-es és M0-ás autópályák mindegyike pár perc alatt elérhető.
Azonosítószám: EI0617 Ingatlan megtekintésére előre egyeztetett időpont alapján hétvégén is lehetséges. In case you are interested in this property or you would like to rent out or sell your own property or you have any question please dont hesitate to call this number, our referee helps you!


Hivatkozási szám: STARTLAK-[------]

Elhelyezkedés
Budaörs

 
Elhelyezkedés
Budaörs